Wednesday, March 6, 2013

Noni webwinkel geheel vernieuwd

Noni webwinkel geheel vernieuwd.

De webwinkel Noni100 is geheel vernieuwd. De opzet is nu met WordPress gemaakt.
Alle soorten betalingen zijn mogelijk iDEAL, Paypal en credit cards.

Één soort Noni.

Er wordt slechts één soort Noni sap aangeboden. De kwaliteit ervan is goed en de prijs is ook goed. Waar sommige noni producten rond de dertig euro kosten, kan men in deze winkel al een fles voor
€ 17,00 kopen, inclusief BTW en verzendkosten. Deze prijs geldt bij een afname van drie flessen van 1 liter tegelijk.
Wanneer men eerst een fles noni sap wil proberen dan kunt u er één bestellen voor € 20,00 inclusief BTW en verzending.

Ga naar www.noni100.nl om de winkel te bekijken en te bestellen.

Noni wat is dat?

Noni (Morinda Citrifolia) is een tropische vrucht met een omvang  die ongeveer gelijk is aan die van een aardappel, zie foto rechts boven op deze pagina.
De plant komt oorspronkelijk voor in India, Maleisie en Zuid-Oost Azie. Op veel eilanden in de Stille Zuidzee worden de bladeren, de zaden en de vruchten al eeuwen lang gebruikt om de gunstige invloed op de gezondheid. Zo legden zwangere vrouwen de bladeren op hun buik.
De noni vrucht staat bekend als zeer rijk aan antioxidanten.
Dr. Heincke ontdekte dat de noni vrucht grote hoeveelheden zogenaamde proxeronine bevat. Proxeronine zet het lichaam aan tot de productie van Xeronine hetgeen onder meer zorgt voor herstel van beschadigde cellen en een verbetering van de werking van de cellen. Dr. Heincke heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de eigenschappen van Ananas en en Noni.

Wat doet de Noni drink.

Noni juice in glassDe Noni drink werkt het best wanneer men een half uur voor het ontbijt op de nuchtere maag ongeveer 33 mililiter drinkt. De sap wordt dan optimaal door het lichaam opgenomen.
Noni sap versterkt het immuum systeem en helpt bij ontstekingen en pijn.
Op het Internet zijn talloze verhalen te vinden van mensen die hun voordeel hebben gehaald uit het drinken van de Noni drank.
Enkele voorbeelden van  onderzoeken op Morinda Citrifolia
(Dit is een vertaling van een hoofdstuk van een E-book door Melanie Alfred een praktiserend Naturopath uit Brisbane, Queensland, Australia.)
Lees hier het hele artikel. Daar kub je ook een e-book downloaden.